STŠ napis (desktop)

Srednja tehniška šola Koper

STŠ napis (phone)

Sednja tehniška šola Koper

Srečanje frizerskih, oblikovnih in tekstilskih šol

Srečanje frizerskih, oblikovnih in tekstilskih šol je letos potekalo v Ljubljani, na Gospodarskem razstavišču.  Dijaki iz cele Slovenije so predstavili svoje kreacije v obliki pričesk in oblek, ki so jih, pod vodstvom mentorjev, sami izdelali.
 
Letošnja tema srečanja je bila GEOMETRIJA in na to rdečo nit je vsaka šola (oz. program)  svoje zamisli skrojila po lastnih željah.  Naše dijakinje 1. in 2. letnika programa frizer (3. F je na PUD-u) so pripravile pričeske in ličenje  ter si  same izdelale oblačila.
 
Dan pred dogodkom so dijaki pripravili celoten videz in naredili smo »fotošuting«. Bilo je naporno, ker je z usklajevanjem vsega skupaj veliko dela, smo se pa tudi zelo zabavali. Na srečanje smo se od jutra pripravljali v šolskem salonu, končne podrobnosti pa uredili na Gospodarskem razstavišču  po generalki. (Nekaj fotografij je tudi iz zakulisja  hvala, Bojana P. Bole :-).) Vse šole so se za svoje predstavitve zelo potrudile in pravi užitek je bilo  gledati kreacije ter brezmejno domišljijo mladih ljudi. Domov smo prišli v večernih urah, utrujeni, a hkrati zelo veseli.
 
Za zelo dobro opravljeno delo in več kot vzorno predstavljanje naše šole ter mesta bi rada pohvalila vse sodelujoče dijakinje.  S ponosom  trdim, da imamo ne samo lepe, ampak tudi zelo kreativne in delavne frizerke.  
Pohvale celemu  Frizzii ;-) timu!  V njem so sodelovale:
 
Nika Babič, Nika Reja, Ejla Dizdarević, Ajla Hamzagić, Taja Cencič, Sara Šlosar, Anja Pajk, Valentina Svjetlanović, Maja Štebih, Debora Perše, Taja Lazar, Eli Šuligoj, Veronika Kavčič, Lucija Nuzdorfer, Eva Vatovec, Ana Marušič, Urška Pevec, Selma Hadžipašić in Kristina Bržan.

Fotogalerija

Biljana Babič
 
Nazaj

Accessibility

Opozorilo! Ta stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Kaj so piškotki?

Joomla3 Appliance - Powered by TurnKey Linux