STŠ napis (desktop)

Srednja tehniška šola Koper

STŠ napis (phone)

Sednja tehniška šola Koper

Ponosni na posebno priznanje

V petek, 1. junija 2018, sta Rdeči križ Slovenije - Območno združenje  Koper ter Mestna občina Koper v Marezigah pripravila prireditev in sprejem krvodajalcev jubilantov za leto 2017 z naslovom Kri rešuje. Il sangue salva la vita.
 
Ponosni smo, saj je bilo Srednji tehniški šoli Koper podeljeno posebno priznanje za spodbujanje krvodajalstva med mladimi. Pri nas se zavedamo, da je dobrodelnost in pomoč drugim ena najvišjih vrednot, da se krvodajalec ne rodiš, temveč postaneš, zato na šoli že mnoga leta pripravljamo predavanja o krvodajalstvu in nato uspešno izpeljujemo krvodajalske akcije, ki se jih skupaj udeležujejo dijaki in učitelji.
 
V učiteljskih vrstah je bil letos pohvaljen profesor Marko Munih, ki je kri daroval 30-krat, jubilejno priznanje in prav  poseben naziv pa je dobil naš učitelj Nedjan Kastelic  – postal je vitez krvodajalec, saj se je v tej vlogi izkazal že 100-krat. Začel je kot dijak naše šole, s tem humanim ter plemenitim dejanjem pa nadaljuje tudi v vlogi učitelja. Iskrene čestitke!
 

http://www.regionalobala.si/novica/v-marezigah-nagradili-viteze-krvodajalstva-priznanje-dobili-tudi-sts-koper-in-luka-koper-

 
Giliola Mejak
Nazaj

Accessibility

Opozorilo! Ta stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Kaj so piškotki?

Joomla3 Appliance - Powered by TurnKey Linux