STŠ napis (desktop)

Srednja tehniška šola Koper

STŠ napis (phone)

Sednja tehniška šola Koper

Obisk Regionalnega RTV Centra Koper Capodistria in terenske vaje

V četrtek, 1. junija, smo si z dijaki iz 4. Br ogledali zakulisje dogajanja na Regionalnem RTV centru Koper Capodistria. V stavbi TV Koper Capodistria so nam pokazali tri studie, kjer se snemajo različne oddaje,  preizkusili  pa smo se tudi v vlogi voditeljev informativne oddaje Primorska kronika. Sprehodili smo se po prostorih, kjer se posnetki urejajo oziroma »zmontirajo« v prispevke, pokazali   so nam tudi režijo, kjer usklajena ekipa s točno določenimi nalogami in zadolžitvami poskrbi, da oddaje in prenosi v živo potekajo brezhibno.
 
Še posebej zadovoljni smo bili na Radiu Koper Capodistria, saj nas je voditeljica pozdravila v živo, ogledali pa smo si tudi legendarni Studio Hendrix, ki je namenjen snemanju in produkciji klasične, zborovske ter popularne glasbe in se uporablja za tehnično najzahtevnejše glasbene radijske oddaje, okrogle mize ter  soočenja. Gre za tehnološko sodobno opremljen glasbeno-produkcijski studio, ki že vrsto let slovi po odličnih akustičnih značilnostih tako snemalnega kot kontrolnega prostora.
 
Teden kasneje pa smo se v okviru predmeta OMT odpravili na terenske vaje fotografiranja. Tokrat smo za destinacijo  izbrali Socerb in Marezige, nekaj izbranih fotografij je na ogled v galeriji. 
 

Fotogalerija

Mojca Gazič
 
Nazaj

Accessibility

Opozorilo! Ta stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Kaj so piškotki?

Joomla3 Appliance - Powered by TurnKey Linux