STŠ napis (desktop)

Srednja tehniška šola Koper

STŠ napis (phone)

Sednja tehniška šola Koper

Zaključna prireditev in predaja ključa

»Čau šola!« so v petek, 19. maja, v slovo simbolično pomahali dijaki zaključnih letnikov, zato smo ta dan izbrali za zaključno prireditev in predajo ključa.
Matic in Tomaž sta na odru povzela najpomembnejše dogodke v letošnjem šolskem letu in znova smo čestitali vsem našim dijakom, ki se lahko pohvalijo s priznanji, nagradami in vidnimi dosežki na raznoraznih področjih – od angleščine, italijanščine, matematike, fizike, kemije … do projekcij in kotiranja … slišali smo, da so se na Festivalu lepote izkazali frizerji in frizerke, ki smo jih občudovali tudi »v živo«, na srečanju strojnih šol so bili odlični strojni tehniki, na različnih področjih športniki … bravo »STŠ-jevci«!
In da bi bilo tako tudi v prihodnje, so zaključni letniki pripravili predajo ključa. Ugotovili so, da  lahko varovanje šole  prepustijo le najboljšim, zato so bodočim maturantom iz 3. A, 3. B, 3. ABg, 4. Br in 4. Bs pripravili tri preizkušnje, po zanimivem in zabavnem (tudi hudem!) boju so si ključ priborili gimnazijci -  3. ABg. Naši maturantje se lahko zdaj mirno pripravljajo na prihajajoče preizkušnje, mi pa za njih držimo pesti. Močno močno …
 
Vsako slovo je težko, zlasti, ko nas zapuščajo naši super dijaki, ki pomembno in uspešno soustvarjajo življenje na šoli. Danej, neizmerno smo ti hvaležni za vse, kar si v teh štirih letih storil za nas, Matic, Kris, Rebeka, hvala! Bodite ustvarjalni še naprej, uresničite svoje sanje!

Fotogalerija

Nazaj

Accessibility

Opozorilo! Ta stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Kaj so piškotki?

Joomla3 Appliance - Powered by TurnKey Linux