STŠ napis (desktop)

Srednja tehniška šola Koper

STŠ napis (phone)

Sednja tehniška šola Koper

Predstavniki STŠ na 4. Istrskem maratonu

Letos se je istrskemu tekaškemu prazniku, drugi najmnožičnejši tekaški prireditvi v Sloveniji, pridružilo tudi 33 predstavnikov  (24 dijakov in 9 zaposlenih) Srednje tehniške šole Koper.                               
 
Zakaj? Ker se na naši šoli s športom ukvarjajo mnogi dijaki, ker pri nas širimo športna obzorja, spodbujamo pozitivno doživljanje športa, dijake pa podpiramo pri njihovih športnih dejavnostih, ker verjamemo v staro modrost, da je zdrav duh v zdravem telesu,  ker se radi družimo in smo skupaj, dijaki in učitelji,  močnejši. Osnovno vodilo Istrskega maratona, da so zmagovalci vsi, ki prečkajo ciljno črto, nam je bilo všeč. Začeli smo z mislijo Dobra volja je najbolja!,  zaključili pa z ravnateljevim nasvetom Krepat, ma ne molat! In nismo!  Tako polmaratonci kot rekreativci smo premagali progo, dokazali, da smo STŠ-jevci jekleni, predvsem pa uživali v prekrasnem  vzdušju in obilici pozitivne energije.
 
Za podporo in spodbudo se zahvaljujemo ravnatelju in vsem našim navijačem, skupaj smo znova začutili, kako lepo je biti STŠ-jevec!

 
 
Nazaj

Accessibility

Opozorilo! Ta stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Kaj so piškotki?

Joomla3 Appliance - Powered by TurnKey Linux