STŠ napis (desktop)

Srednja tehniška šola Koper

STŠ napis (phone)

Sednja tehniška šola Koper

Na informativnem dnevu največ zanimanja za program strojni tehnik

Že tradicionalno je februar namenjen informativnim dnevom  in tudi na Srednji tehniški šoli Koper smo v petek, 10., in v soboto, 11. februarja 2017, z odprtimi rokami sprejeli bodoče dijake iz bližnje in daljne okolice.
 
Po krajšem glasbenem programu in nagovoru našega dijaka je devetošolce in njihove starše pozdravil tudi ravnatelj, g. Iztok Drožina. V svojem pozdravnem govoru je med ostalim poudaril, kako pomembno je dobro sodelovanje vseh zaposlenih, dijakov in njihovih staršev. Smo šola, ki jo bogatijo dobri medsebojni odnosi. Zavedamo se tudi  pomena zdravega življenja in športa med mladimi, zato bomo dijakom s statusom športnika, ki se bodo v naslednjem šolskem letu vpisali v program strojni tehnik in tehniška gimnazija, ponudili prilagojeno obliko šolanja, ki omogoča treninge tudi v dopoldanskem času. Bodoči dijaki so nato v učilnicah poslušali predstavitve posameznih programov, zaključili pa smo z ogledom delavnic in specializiranih učilnic, kjer so jim naši učitelji in dijaki praktično in na zanimiv način približali posamezna področja izobraževalnih programov.  
 
Z obiskom smo zelo zadovoljni,  največ zanimanja so devetošolci pokazali za program strojni tehnik, kar še potrjuje dejstvo, da je interes za tehniške poklice vse večji, saj nas, menda, čaka 4. industrijska revolucija. 
 
Vsem devetošolcem želimo, da bi uspešno zaključili osnovno šolo ter se vpisali na srednjo šolo v skladu s svojim željami, potrebami in interesi.
 
Srečno!

Fotogalerija

 
Alenka Marčetič
 
Nazaj

Accessibility

Opozorilo! Ta stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Kaj so piškotki?

Joomla3 Appliance - Powered by TurnKey Linux