STŠ napis (desktop)

Srednja tehniška šola Koper

STŠ napis (phone)

Sednja tehniška šola Koper

Novoletno voščilo

Drage dijakinje in dijaki, spoštovani starši in skrbniki, sodelavke in sodelavci, poslovni partnerji in vsi, ki sodelujete z našo šolo!
 
Ponovno odštevamo dneve, ki nas ločijo od konca starega in do začetka novega koledarskega leta. Mi, ki še vedno hodimo v šolo, nemara bolj občutimo šolska kot koledarska leta, a ta praznični, decembrski božično-prednovoletni čas nas kljub temu ne more zaobiti.
 
Letošnje leto se od nas poslavlja kot leto, ki je bilo zaznamovano z okroglimi obletnicami, saj je kar nekaj zaposlenih na naši šoli preskočilo nov desetiški prag v svojem življenju (vključno z avtorjem tega prispevka). Ob takšnih mejnikih in dogodkih se človek hote ali nehote obrne na prehojeno pot, naredi bilanco za nazaj in načrte za naprej. Enako se je letos zgodilo tudi z našo STŠ, ki je prišla do svoje 60-letnice. Ob tem ne morem mimo misli in čestitk, ki nam jih je ob tej priložnosti namenil predsednik Republike Slovenije, gospod Borut Pahor: “Praznujte današnji častitljivi jubilej z občutkom ponosa na pot, ki ste jo prehodili, in zanosa za pot, ki vas čaka.”
 
Novo leto 2017 se bo delovno ponovno začelo šele 3. januarja, kar v zgodovini naše šole pomeni, da bomo na ta dan v prostorih na Šmarski cesti 4e točno šest let. Naj bo sedmo leto življenja na tej lokaciji vsaj takšno, kot prvih šest! 
 
V novem letu želim vsem veliko zdravja, volje in energije za spopade z ovirami, ki nam jih bo prineslo, predvsem pa obilo veselja, entuziazma, ljubezni, sreče in zadovoljstva ob preseganju zastavljenih ciljev in pričakovanj.
 
Srečno!
 
Iztok Drožina, ravnatelj
Nazaj

Accessibility

Opozorilo! Ta stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Kaj so piškotki?

Joomla3 Appliance - Powered by TurnKey Linux