STŠ napis (desktop)

Srednja tehniška šola Koper

STŠ napis (phone)

Sednja tehniška šola Koper

»To moramo še kdaj ponoviti …« - ekskurzija na Dunaj in v Bratislavo

Letos prvič, za pokušino, smo dijake 2. letnika tehniške gimnazije v čarobnem decembru popeljali na  strokovno ekskurzijo v kar dve evropski prestolnici - na Dunaj in v Bratislavo. 
 
Zastavili smo si bogat program, zato smo se na pot odpravili v prvi uri nedelje, 11. decembra 2016, in si že ob sončnem vzhodu ogledali znamenitosti Dunaja.  A to je bilo šele ogrevanje. Sledilo je izobraževanje v tehniškem muzeju ter v muzeju vojaške zgodovine Arzenal, vstopili smo v zanimiv svet avstrijske medijske hiše ORF, uživali v zabaviščnem parku Prater in se zvečer odpeljali v Bratislavo. 
V ponedeljek smo si najprej ogledali veliko tovarno avtomobilov Volkswagen, z bratislavskega gradu smo občudovali južni del mesta in Donavo, povzpeli smo se do Slavina, kjer stoji visok obelisk, in se spustili v staro mestno jedro, ki je dišalo po prazničnem vzdušju.
 
Tako smo uresničili vse, kar je program napovedoval, ob tem pa uživali in se vsi skupaj prav lepo imeli, kar zagotovo potrjujejo naši vtisi: »Zanimiva ekskurzija, zanimive vsebine … lep hotel … dobra vodička, zanimivo vodenje … naučil sem se veliko novih stvari … gremo nazaj … prekratko … vse super … to moramo še kdaj ponoviti …«

Fotogalerija

Erika Korošec

Nazaj

Accessibility

Opozorilo! Ta stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Kaj so piškotki?

Joomla3 Appliance - Powered by TurnKey Linux