STŠ napis (desktop)

Srednja tehniška šola Koper

STŠ napis (phone)

Sednja tehniška šola Koper

ECOmeet 2016 - naša"raketa"v družbi inovativnih hibridnih ter ekoloških vozil

V soboto, 17. 9. 2016, smo našo hibridno "raketo" predstavili  javnosti v Ljubljani, na ogled smo jo postavili  na Kongresnem trgu, na največjem slovenskem dogodku s področja električnih in ostalih hibridnih ter ekoloških vozil v Sloveniji,  ECOmeet 2016. Dogodek, letos že sedmi po vrsti, spada v evropski teden mobilnosti. 
 
Ponudba je bila pestra, naša lepotica pa se je znašla v imenitni družbi s Teslo S, Renaultovo novostjo -  voziloma Twizzy in Zoe, predprodukcijskim Hyundai Ioniq, Nissanom Leaf, E-Transformerjem, paleto Toyotinih hibridov in z mnogimi  drugimi  inovativnimi  ter v prihodnost zazrtimi  vozili.
 
Pa ne le to, celo več - ostalim je "kradla" pozornost obiskovalcev, se vedla kot glavna zvezda prireditve ... mnogi obiskovalci so se želeli usesti vanjo (mi smo jim seveda z veseljem ustregli), se slikati ob njej, bilo je veliko vprašanj, občudovanja, vseskozi je bila v središču v pozornosti. Naši fantje pa so se ob vsem tem vedli vrhunsko, profesionalno, prijazno, strokovno in ustrežljivo.
 
Na javni predstavitvi je naša ekipa požela največji in najdaljši aplavz. Skratka, bilo nam je zelo prijetno, organizatorji pa so nam podelili  priznanje za najinovativnejši hibrid. Glede na ostalo "konkurenco" je to priznanje nekaj izjemnega. 
 
A mi gremo naprej. Čaka nas še sejem v Münchnu, testiranje na vojaškem letališču ... V teku je nadgradnja reakcijskih motorjev. Pred dnevi je naša ekipa uspešno, "iz prve", zagnala novo verzijo reakcijskega motorja, izboljšano v sodelovanju s Hidrio TC. Čaka nas še vgradnja nove naprednejše krmilne elektronike reakcijskih motorjev  ter veliko dela pri optimalnih nastavitvah. Na lovorikah torej ne bomo počivali!
 
Smo na zvezi!
 

Video - nadgradnja reakcijskih motorjev

 

 

RK Team

Nazaj

Accessibility

Opozorilo! Ta stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Kaj so piškotki?

Joomla3 Appliance - Powered by TurnKey Linux