STŠ napis (desktop)

Srednja tehniška šola Koper

STŠ napis (phone)

Sednja tehniška šola Koper

Informativni dan 2016

Leto je naokoli in tudi na Srednji tehniški šoli Koper je 12. ter 13. februarja potekal informativni dan. Sprejem z glasbeno točko in kratkim pozdravom za osnovnošolce ter njihove starše so v avli šole  pripravili dijaki, nato pa je vse prisotne nagovoril ravnatelj. 

Predstavil je bogato izbiro naših izobraževalnih programov, spregovoril o interesnih dejavnostih, projektih in ekskurzijah,  pohvalil pa se je tudi z dejstvom, da vpis na našo šolo narašča, in da imamo dobro opremljene prostore, o čemer  so se  lahko bodoči dijaki pozneje tudi sami prepričali.  Na koncu svojega pozdravnega govora je obiskovalce povabil, naj se udeležijo predstavitev posameznih programov, ki so jih v učilnicah izpeljali strokovni delavci šole. Po teoretičnih predstavitvah smo jih popeljali po delavnicah (avtoservisna, inštalaterska, strojna, računalniška, frizerska) in specializiranih učilnicah (računalniška, CNC-tehnologija, mehatronika, biologija, fizika, multimedija),  kjer so jim učitelji, ob pomoči dijakov, na praktičen in zanimiv način približali področja posameznih predmetov. Dejstvo, da se našim dijakom ponujajo štipendije in so tudi v današnjem času zaposljivi, pa je potrdila prisotnost podjetij Hidria d. d. in Luka Koper.

Veseli smo številčnih obiskovalcev ter ugotovitve, da je zanimanje za našo šolo in programe, ki jih izvajamo, tudi letos veliko. 

Dragi naši bodoči STŠ-jevci, želimo vam uspešen zaključek osnovne šole. Se vidimo 1. septembra!

Galerija

Alenka Marčetič,

svetovalna delavka

Nazaj

Accessibility

Opozorilo! Ta stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Kaj so piškotki?

Joomla3 Appliance - Powered by TurnKey Linux