STŠ napis (desktop)

Srednja tehniška šola Koper

STŠ napis (phone)

Sednja tehniška šola Koper

Preizkus karting steze

Dijakinje in dijaki, obveščamo vas, da bomo na šolskem igrišču, kjer je postavljena montažna steza, organizirali dogodek, na katerem se boste lahko preizkusili v vožnji s pravim gokart vozilom. Preizkus bo potekal v dveh skupinah. 
 
1. V sredo, 7. 2. 2018, bodo o 9.40 do 10.30 na stezi dijaki zaključnih letnikov, ki jih v petek, ko je informativni dan, ni v šoli. Vsak bo lahko vozil 5 minut, na voljo pa imamo 6 vozil. Predvidoma bo v 50-ih minutah možno izpeljati približno 30 voženj (preizkusilo se bo pribl. 30 dijakov).
Vozniki bodo lahko samo polnoletni dijaki, ki se strinjajo s pogoji, zapisanimi v Prijavi za vožnjo – izjavi o odgovornosti, ki jo popolno izpolnjeno ter podpisano dostavijo v tajništvo šole danes, najkasneje do 12.30.
V primeru slabega vremena ali mokre steze dogodek odpade oz. je do nadaljnjega preložen.
 
2. Dogodek bomo ponovili v petek, 9. 2. 2018, in sicer v terminu od 10.00 do 11.00. Vsak dijak bo lahko vozil 5 minut, na voljo pa imamo 6 vozil. Predvidoma bo v 50-ih minutah možno izpeljati približno 30 voženj. Petkov termin je namenjen dijakinjam in dijakom 2. in 3. letnikov. Vozili bodo lahko samo tisti, ki se strinjajo s pogoji, zapisanimi v Prijavi za vožnjo – izjavi o odgovornosti, ki jo danes, od 12.00 dalje, dobijo v tajništvu in popolno izpolnjeno ter podpisano tudi s strani staršev dostavijo v tajništvo šole najkasneje jutri, srede, 7. 2. 2018, do 10.30.
V primeru slabega vremena ali mokre steze dogodek odpade oz. je do nadaljnjega preložen.
 
V času poteka dogodkov veljajo v šoli in okrog nje najstrožji varnostni ukrepi, zato vas prosim, da  z nespametnim vedenjem ne ogrožate svoje ali tuje varnosti.
 
Ravnatelj 
Iztok Drožina 
 
 
Nazaj

Opozorilo! Ta stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Kaj so piškotki?