STŠ napis (desktop)

Srednja tehniška šola Koper

STŠ napis (phone)

Sednja tehniška šola Koper

Maturantski ples

Obredi, ki zaznamujejo pomembne življenjske prehode in vključujejo druženje ter sodelovanje vrstnikov pred občinstvom najbližjih, so del tradicije večine človeških družb. 
 
Dijaki zaključnih letnikov STŠ Koper so tudi letos nadaljevali s tradicijo maturantskega plesa, ki je 2. marca 2018 potekal v Grand hotel Bernardin. Z družinami, prijatelji in profesorji so praznovali dijaki 4. ABg, 4. A, 4. B in 5. Brs 
 »Duša« dogodka so seveda bili naši maturantje s spremljevalci. Svečano oblečeni in polni optimizma so suvereno odpeli himno mladosti in študentskim letom, odplesali četvorko in še vrsto plesov, od valčka do tanga, vse to pa izpeljali očarljivo in usklajeno. Na plesišču smo se, vse do jutranjih ur, trudili tudi starši in profesorji.
Pri predstavitvi razredov pa so nam naši maturantje, vsak na svoj način, predstavili njihovo dojemanje dijaških let in zaključka le-teh, ki je vse bližji.  
 
Skratka, dijaki, vaša dobra volja je bila nalezljiva in se nas še vedno drži.  Profesorji se vam zahvaljujemo za povabilo. 
No, zdaj pa nizki štart in … srečno!
 

 

 

 
 
Siniša Krt
Nazaj

Opozorilo! Ta stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Kaj so piškotki?