STŠ napis (desktop)

Srednja tehniška šola Koper

STŠ napis (phone)

Sednja tehniška šola Koper

Dan odprtih vrat

Na Srednji tehniški šoli Koper je dan odprtih vrat že prava tradicija, a vsako leto radi poskrbimo za nove vsebine. Predstavitev našega dela in življenje na šoli povezujemo z različnimi temami  in za letošnjo rdečo nit smo izbrali šport. Zakaj? 


Ker našo šolo obiskuje veliko število uspešnih športnikov, ker smo prepričani, da šport s svojimi pozitivnimi učinki mlade motivira in vzgaja, ker je šport čedalje pomembnejša človekova dejavnost, ki pomembno bogati kakovost življenja, ker šport na naši šoli povezuje dijake in učitelje, … na kratko, ker STŠ-jevci skrbimo za zdrav duh v zdravem telesu.


Začetek dneva odprtih vrat smo letos preselili v našo telovadnico, kjer smo si skupaj z obiskovalci ogledali prijateljsko tekmo med mladinsko ekipo KK Koš Primorska in ekipo STŠ, ki so jo okrepili nekateri naši nekdanji dijaki. Legende –  Goran Jagodnik, Nebojša Joksimović, Alen Hodžić, Jurica Golemac, Walter Jeklin – hvala!


Dogajanje se je po tekmi preselilo v avlo, kjer je potekala predstavitev projekta Koprski maraton – čisto pravega tekaškega traku, ki so ga izdelali naši dijaki z mentorjem, prof. Andrejem Florjančičem (podprla ga je tudi Mestna občina Koper), nato pa so zaživele učilnice in delavnice. Nemogoče je z nekaj besedami povzeti, kaj vse so v njih obiskovalci lahko videli, saj smo pestro dogajanje na različnih strokovnih področjih in v povezavi z različnimi programi, ki se na naši šoli izobražujejo, povezali s športom in zdravim načinom življenja. 


STŠ-jevci smo znova dokazali, kaj vse zmoremo – dijaki in učitelji, ker smo skupaj močnejši.  V  naslednjem šolskem letu bomo seveda veseli tudi novih moči. Torej … devetošolci, vabljeni!

Fotogalerija

http://www.ekoper.si/koper/sportno-obarvan-dan-odprtih-vrat-na-srednji-tehniski-soli-koper/

http://4d.rtvslo.si/arhiv/dobro-jutro/174505655  (od 31.10)

http://4d.rtvslo.si/arhiv/primorska-kronika/174506060  (od 13:50)

Radio Koper, oddaja Dopoldan in pol, 29. 11. 2017

 

J. Maraž

Nazaj

Opozorilo! Ta stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Kaj so piškotki?