STŠ napis (desktop)

Srednja tehniška šola Koper

STŠ napis (phone)

Sednja tehniška šola Koper

Ustvarjali in zmagali

Tudi letos (že osmič zapored) se je na Gimnaziji Koper odvijal Mednarodni likovni ekstempore za učence osnovnih ter srednjih šol. Udeležili so se ga tudi nekateri naši dijaki, ki so v različnih slikarskih tehnikah skušali ujeti temo Obalno mesto prihodnosti. 
 
Petja Kocet iz 4. ABg, Rok Backer iz 3. Ag in Svit Pregelj iz 1. Ag so suvereno predstavljali barve naše šole, saj smo bili tudi tokrat zelo uspešni. Med srednješolci vseh programov in smeri srednjih šol južne Primorske, hrvaške Istre ter iz zamejstva smo namreč znova poželi prvo nagrado, tokrat je za to poskrbel Rok Backer. 
Drugo nagrado je prevzel Vid Terbižan iz Gimnazije Koper, tretjo nagrado pa si je prislužila Alin Smolinski Bassaneze iz Srednje šole Pietro Coppo iz Izole. 
 
Med dijaki likovne smeri programa umetniška gimnazija na Gimnaziji Koper so nagrade prejeli dijaki Kristian Župan (prva nagrada), Valentin Radulović (druga nagrada) in Primož Božič (tretja nagrada). 
 
Vsem nagrajenim nadobudnim umetnikom iskreno čestitamo, našemu Roku pa gre še poseben vzklik - BRAVO ROK, ponosni smo nate! 
 
Nagrajena dela si lahko ogledate v priloženih fotografijah.

Mojca Gazič
 
Nazaj

Opozorilo! Ta stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Kaj so piškotki?