STŠ napis (desktop)

Srednja tehniška šola Koper

STŠ napis (phone)

Sednja tehniška šola Koper

Naši "Belgijci" se vračajo

Drugi teden opravljaja PUD-a v Belgiji je minil hitro, delavno, zabavno ... bil je poln različnih aktivnosti. Prejšnji vikend je zaznamovalo slabo vreme, zato smo ostali v Ghentu in ga odkrivali - osvojili smo tudi grad Gravensteen. Od ponedeljka dalje so si dijaki pridno nabirali delovno kilometrino v podjetju VDAB in hiteli z izdelovanjem Empire State Buildinga ter mini primeža. Med odmori se niso dolgočasili, saj so igrali šah (seveda izdelan na CNC-strojih podjetja VDAB, če je kdo dvomil v to ;-)), popoldneve in večere pa so si zapolnili s kuhanjem (še enkrat pohvala fantom!), z druženjem ob biljardu ali namiznem nogometu, igrali so briškulo, praznovali smo tudi dva rojstna dneva - Juretov in Alenov.
 
Ponovno smo si ogledali Antwerpen, soboto smo preživeli v mestu Brugges in s kolesi raziskovali njegovo okolico. Danes, v nedeljo, je dan počitka, v ponedeljek okoli 18.30 (mogoče nam znese celo malenkost prej!) pa se vidimo na avtobusni postaji pred šolo.
 
S to zadnjo mobilnostjo v tujino se naš dvoletni projekt uspešno zaključuje (ne skrbite, oddali smo že novega, upajmo, da bo odobren!).
 
We would like to thank all involved into this project, especially Paragon Europe, Olvi PiusX and VDAB for hosting us. Many thanks to all other companies involved, the mentors, accompanying teachers, courageous students of our school and of course, their parents. This project would not be as great as it is without you ;)!
 
Še zadnji pozdrav iz sončnega Ghenta!
 
Več o projektu najdete na Faceooku, na STŠ mednarodni projekti.
 
Prof. Simona Paulič, vodja projekta 
 
Nazaj

Opozorilo! Ta stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Kaj so piškotki?