STŠ napis (desktop)

Srednja tehniška šola Koper

STŠ napis (phone)

Sednja tehniška šola Koper

Naši predstavniki na delavnicah perspektivnih podjetniških idej

V torek,  31. 1. 2017, je Javna agencija SPIRIT Slovenija organizirala »Izbor najbolj perspektivnih dijaških idej«.
 
Sodelovalo je 22 ekip, ki so bile vključene v eno ali več aktivnosti (sofinancirane s strani agencije SPIRIT)  v okviru treh programov:
-          Z ustvarjalnostjo in inovativnostjo do podjetnosti,
-          »Start-up« vikendi za dijake,
-          Obšolske dejavnosti za dijake.
 
Vse udeležene ekipe so na delavnici dodelale načrte testiranja oz. izvedbe svoje poslovne ideje s podporo zunanjih uveljavljenih poslovnih mentorjev, ki delajo z ekipami mladih podjetij, pa tudi z razvojnimi skupinami v velikih podjetjih pri razvoju novih storitev in proizvodov.
 
Z dvema ekipama - Car finder in Power on the way - so sodelovali tudi predstavniki naše šole. Ekipo Car finder in izdelek obesek za iskanje avtomobila na večjih parkiriščih so predstavili trije dijaki tehniške gimnazije, Martin Boršič, Nik Zadel in Sven Orešnik iz 2. Ag, ter tri dekleta 2. a ekonomske gimnazije, Nina Kokot, Gaia Persi in Ana Gabrič.
 
Ekipo Power on the way in izdelek računalniške torbe s prenosno baterijo za računalnik  so predstavili Stefani Žiber, Sara Markučič, Massimo Matijašič, Vitan Košpenda in Tim Krušvar, naši tehniški gimnazijci iz 2. Bg, ter Lara Nedaković in Matej Beškovnik  iz 2. a ekonomske gimnazije.
 
Čestitamo!
 
Ingrid Baruca
 
Nazaj

Opozorilo! Ta stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Kaj so piškotki?