STŠ napis (desktop)

Srednja tehniška šola Koper

STŠ napis (phone)

Sednja tehniška šola Koper

FAMNIT se predstavi

Fakulteta za matematiko, naravoslovje in informacijske tehnologije Univerze na Primorskem (UP FAMNIT) vabi na informativne dogodke za dodiplomski študij, in sicer v: 
sredo, 13. januarja 2021, ob 15. uri, 
sredo, 24. februarja 2021, ob 15. uri in 
sredo, 10. marca 2021, ob 15. uri, 
 
ter na srečanja s študenti, in sicer v: 
ponedeljek, 18. januarja 2021, ob 16. uri ter v četrtek, 25. februarja 2021, ob 16. uri. 
 
Predstavitve bodo potekale prek spletnega orodja ZOOM, za pridobitev povezave pa se je potrebno prijaviti na povezavi na spletni strani fakultete: 
 
Na omenjeni spletni strani so na voljo vse informacije glede informativnih dogodkov ter naložena informativna gradiva o fakulteti in študijskih programih, ki jih ponujajo. 
 
Predstavili vam bodo naslednje dodiplomske univerzitetne študijske programe 1. bolonjske stopnje (triletni univerzitetni programi): 
Matematika, 
Matematika v ekonomiji in financah, 
Računalništvo in informatika, 
Bioinformatika, 
Varstvena biologija, 
Biopsihologija in 
visokošolski strokovni program (VS) Sredozemsko kmetijstvo. 
 
Vse študijske programe bodo lahko diplomanti dodiplomskega študija nadaljevali na 2. bolonjski stopnji (magistrski študij), nekatere pa tudi na 3. stopnji (doktorski študij).  
 
Seveda pa se bo fakulteta predstavila tudi na letošnji 13. Informativi (22. in 23. januarja 2021) ter na Informativnih dneh (12. in 13. februarja 2021). 
 
Več informacij o programih je na voljo na spletni strani (www.famnit.upr.si), na vprašanja o študiju pa bodo z veseljem odgovorili tudi sodelavci iz  Službe za študijske in študentske zadeve (tel: 05 611 75 75, referat@famnit.upr.si).  
 
Alenka Marčetič
 
Nazaj

Accessibility

Opozorilo! Ta stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Kaj so piškotki?

Joomla3 Appliance - Powered by TurnKey Linux