STŠ napis (desktop)

Srednja tehniška šola Koper

STŠ napis (phone)

Sednja tehniška šola Koper

Brezplačni topli obrok za dijake v času izobraževanja na daljavo

V skladu z navodili Ministrstva za izobraževanje, znanost in šport  bo za dijakinje in dijake v času izobraževanja na daljavo zagotovljen brezplačen topel obrok.
 
Do brezplačnega toplega obroka so upravičeni dijaki, pri katerih povprečni mesečni dohodek na osebo, ugotovljen v odločbi pristojnega CSD-ja o uveljavljanju pravic iz javnih sredstev, ne presega 382,82 €, tj. 3. dohodkovni razred otroškega dodatka oziroma 2. razred državne štipendije.
 
Ob tem opozarjamo, da 100 % subvencija za šolsko malico na srednjih šolah zajema upravičence do 4. dohodkovnega razreda otroškega dodatka oziroma 3. dohodkovnega razreda državne štipendije, brezplačni topli obrok za dijake v času izobraževanja na daljavo pa pripada upravičencem do 3. dohodkovnega razreda otroškega dodatka oziroma 2. dohodkovnega razreda državne štipendije.
 
Brezplačni topli obrok pripada tudi dijakom, ki so nameščeni v rejniško družino.
 
Pripravo in distribucijo toplih obrokov bo organizirala posamezna lokalna skupnost (občina).
 
Informacije o pripravi in distribuciji toplih obrokov za dijake v posameznih občinah bodo objavljene na uradnih spletnih straneh posameznih občin. Starši/skrbniki oziroma dijaki topli obrok prevzamejo na lokaciji, kjer se bo prehrana pripravljala. Izjemoma lahko občine za dijake, ki obroka ne morejo prevzeti, organizirajo dostavo toplega obroka na dom.
 
Prijavo na topli obrok oddajte v najkrajšem možnem času oziroma najkasneje do srede, 11. 11. 2020, do 12.00, s priloženo prijavnico.
 

Prijavnica

 
Nazaj

Opozorilo! Ta stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Kaj so piškotki?

Joomla3 Appliance - Powered by TurnKey Linux