STŠ napis (desktop)

Srednja tehniška šola Koper

STŠ napis (phone)

Sednja tehniška šola Koper

Pouk na daljavo od 19. do 23. oktobra 2020

Drage dijakinje, dragi dijaki, spoštovane sodelavke in sodelavci,
od ponedeljka, 19. 10. 2020, do petka, 23. 10. 2020, se pouk iz šolskih učilnic, delavnic in salonov seli v virtualni svet – pouk bo potekal na daljavo. Iz izkušenj prejšnjega šolskega leta smo se naučili, da je pouk na daljavo lahko enako kvaliteten ali morda še kvalitetnejši od klasičnega, je pa nedvomno drugačen in tako od učiteljev kot tudi dijakov zahteva veliko več samodiscipline, organiziranosti in odgovornosti. 
 
V tednu, ki je pred nami, bo pouk potekal po klasičnem urniku. Učitelji bodo pouk na daljavo izvajali iz šolskih učilnic, delavnic in kabinetov. Dijakinje in dijake pozivam, naj se pouka udeležujejo redno in  sproti opravljajo svoje zadolžitve. V primeru kakršnihkoli težav, naj se, kot je običajno in utečeno, obrnejo na svoje razrednike.
 
Upam in verjamem, da se po »krompirjevih počitnicah«, v ponedeljek, 2. 11. 2020, vsi vrnemo nazaj v šolo in z delom nadaljujemo na način, ki vsem najbolj ustreza. Pripraviti pa se moramo tudi na mogoč drugi scenarij, dolgotrajnejši pouk na daljavo, zato Vas pozivam, da redno (dnevno) sledite objavam na šolski spletni strani.
 
Do tega trenutka v letošnjem šolskem letu na STŠ Koper nismo zaznali nobene okužbe z virusom, ki nam je od letošnjega marca  močno spremenil življenje, kar si lahko razlagamo tako, da smo ravnali pravilno in se vedli odgovorno do sebe in do drugih, za kar imamo zasluge vsi. Naj tako ostane tudi v bodoče. 
 
Pazite nase in ostanite zdravi!
Iztok Drožina,
ravnatelj
 
Nazaj

Opozorilo! Ta stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Kaj so piškotki?

Joomla3 Appliance - Powered by TurnKey Linux