STŠ napis (desktop)

Srednja tehniška šola Koper

STŠ napis (phone)

Sednja tehniška šola Koper

Dan odprtih vrat – (p)ostali povezani

Drage dijakinje in dijaki, spoštovane sodelavke in sodelavci, poslovni partnerji, starši, bodoče dijakinje in dijaki, prijatelji STŠ!
 
Vsem, ki ste kakorkoli sodelovali pri organizaciji in izpeljavi letošnjega dneva odprtih vrat, se iskreno zahvaljujem. In ni vas/nas bilo ravno malo, ki smo si upali in zmogli povedati ter pokazati, da sledimo in verjamemo letošnjemu sloganu zdaj že tradicionalne prireditve: (P)ostanimo povezani.
 
Jutri je nov dan, že decembrski, in ponovno se bomo ukvarjali z zadevami ter stvarmi, ki ne bodo tako lepe in bleščeče kot dogodek, ki je za nami, zato pa se velja spomniti, kako smo se počutili, ko smo prikazovali svoje dosežke, spomniti na goste, ki so se odzvali našemu povabilu, spomniti na to, kar zmoremo, počnemo in smo. Povezani in ponosni!
 
Še enkrat hvala vsem. Želim vam vesel in lep december, brez petard in drugega nepotrebnega, predvsem pa nevarnega balasta. In ja: ostanite povezani ali pa se povežite v verigo ponosnih, uspešnih in  zadovoljnih!
Ravnatelj
Iztok Drožina
 
Drugi o nas ...

https://ekopercapodistria.si/nasi-kraji/dijaki-srednje-tehniske-sole-koper-premierno-predstavili-projekt-pretorska-palaca/

https://www.primorske.si/primorska/istra/dijaki-sts-prispevali-k-fantazimi-z-zareco-pretors

 
 
Nazaj

Opozorilo! Ta stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Kaj so piškotki?

Joomla3 Appliance - Powered by TurnKey Linux